Vtipné darčeky

Keď smiech naozaj lieči!

Všetci poznáme to staré porekadlo: „Smiech je najlepší liek“. A v súčasnej dobe, keď život môže byť občas trochu ťažký, sme všetci v hľadaní dôvodu na smiech. Tak prečo nie pridať trochu humoru do vašich darčekov? Vtipné darčeky sú skvelým spôsobom, ako rozjasniť deň blízkej osobe, a práve preto sme tu, aby sme vám predstavili niekoľko skvostných nápadov, ktoré určite vykúzlil úsmev na tvári každého.

1. Toaletný papier z bankoviek: Možno nie sme všetci milionári, ale aspoň sa môžeme cítiť ako takí, keď používame toaletný papier z bankoviek. Tento jedinečný a humorný darček určite vyvoláva úsmevy všade, kde sa objaví, a je ideálny pre každého, kto chce spláchnuť svoje finančné starosti.

2. Golf na WC: Pre mužov, ktorí nechcú premárniť ani minútu bez golfu, je tu sada na hranie golfu na WC. S týmto jedinečným a zábavným darčekom môžu teraz zdokonaľovať svoje zručnosti priamo z pohodlia svojho trónu.

3. Pivná helma: Vytvorte vlastnú párty kdekoľvek s touto skvelou pivnou helmou! Dve poháre na oboch stranách vašej hlavy a pohodlné pitie cez slamku – odteraz už nemusíte nikdy uvažovať nad tým, ako si užiť obľúbený nápoj a zároveň mať voľné ruky.

4. Vankúš v tvare hovienka: Máte priateľa, ktorý miluje poop vtipy? Tento vankúš v tvare hovienka je dokonalým a obzvlášť mäkkým darčekom, ktorý je tak vtipný, ako je pohodlný.

5. Šiltovka s ventilátorom: Ideálny pre horúce letné dni, táto šiltovka nielen že poskytuje tieň, ale aj vďaka malému ventilátoru vpredu poskytuje príjemný chladiaci vánok.

6. Hovoriace prasiatko do chladničky: Každý, kto potrebuje malý pripomínač, aby si nerozmyslel dvakrát pred otvorením chladničky, ocení toto hovoriace prasiatko, ktoré zakaždým preriekne niečo vtipné.

7. Borat plavky: Pre odvážnych a pre tých, ktorí sa neboja pohľadov okolia, sú tu Boratove plavky – neočakávaný, ale nezabudnuteľný darček, ktorý určite pritiahne pozornosť.

8. Rubikova kocka len s jednou farbou: Pre ironických a sarkastických, Rubikova kocka s jednou farbou je tou najlepšou výzvou, akú ste kedy dostali.

9. Dáždnik na hlavu: Už nikdy nemusíte držať dáždnik! S týmto praktickým a vtipným dáždnikom na hlave môžete užívať prechádzky v daždi bez toho, aby ste museli čokoľvek držať.

10. Antistresový prsník: Stresové guličky sú už pasé. V dnešnej dobe je tu antistresový prsník, ktorý ponúka zábavný a odlišný spôsob, ako sa vysporiadať so stresom.

11. Prdiaci vankúšik: Klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy. Prdiaci vankúšik je stále jedným z najobľúbenejších vtipných darčekov, ktorý bude zabávať celé generácie.

Nie je nič krajšie ako darovať radosť a smiech. Či už sú to sviatky, narodeniny alebo len tak, vtipný darček je ideálnou voľbou, aby ste ukázali, že vám na osobe záleží a že si prajete, aby mala deň plný smiechu a šťastia. Vyberte si z tejto výberovej ponuky a darujte smiech tým, ktorých máte radi!

Tipy na vtipné darčeky

vtipné darčeky darčekový raj

Vtipné darčeky možno nájdete na týchto weboch:

darčeky pre ženy zo zlata
darčeky pre ženy, obuv, kabelky, šperky
darčeky pre ženy kvety
dačeky pre mužov
darčekové tabuľky pre mužov a ženy
darčeková kozmetika pre ženy